Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Space Ranger

€3,70
Shto në listën e dëshirave

Space Ranger është gjithmonë në detyrë për të mbajtur ligjin dhe rendin në hapësirë. Me topin e tij të dorës është i pajisur kundër çdo rreziku. Kompleti përmban një Space Ranger, një top, dy predha dhe një helmetë me maskë. Kompletet e lojërave PLAYMO Friends ofrojnë argëtim të shkëlqyeshëm me një çmim të ulët!

Informacion shtese
Shifrat: 1 burrë; Aksesorët: helmetë, 1 top, 2 fishekë

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.