Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Starter Pack Fire Drill

€15,99
Shto në listën e dëshirave

"Shpëtoni, shuani, rikuperoni, mbroni - ekuipazhi i zjarrfikësve kujdeset për komunitetin në shumë mënyra! Për t'u siguruar që ata janë gati për çdo gjë, zjarrfikësit duhet të vazhdojnë me trajnimin e tyre, praktikimin e stërvitjeve dhe skenarët e mundshëm të shpëtimit. Ushtrimet përfshijnë shuarjen fuçi që digjen dhe një makinë e shkatërruar në flakë. Në një përpjekje për të vënë nën kontroll zjarrin, zjarrfikësi përdor spërkatësin portativ të shkumës për të shënjestruar burimin e zjarrit, ndërsa shoku i tij i ekuipazhit drejton përpjekjet e tij. Kjo paketë fillestare e stërvitjes zjarri PLAYMOBIL është një hyrje ideal në botën emocionuese të PLAYMOBIL City Action, ku fëmijët mund të bëhen heronj të përditshëm në qendër të aksionit.

Kompleti përfshin dy zjarrfikës, një makinë të shkatërruar, tre tyta me flakë të ngjitshme, top zjarrfikës me predha shkumë, pajisje sigurie, doreza, helmeta dhe aksesorë të tjerë.
Dimensionet e aksidentit të makinës (pa flakë): 9,3 x 3,9 x 1,8 inç (LxWxH).

Rekomandohet për moshat katër deri në dhjetë vjeç.
Paralajmërim. Rrezik mbytjeje. Pjesë të vogla. Jo për fëmijët nën 3 vjeç."