Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Starter Pack Pediatrician

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Prezantimi i përsosur në botët e PLAYMOBIL!
Pacienti i ri kontrollohet nga pediatri dhe vendosen gips.
Koha për një kontroll tek pediatri. Qëndroni pranë grafikut të rritjes për të parë se sa jeni rritur që nga vizita juaj e fundit. Uluni në tryezën e provimit në mënyrë që mjeku të dëgjojë rrahjet e zemrës ose të kujdeset për një dëmtim. Me sfondet e përfshira, fëmijët mund të dekorojnë zyrën në mënyrën e tyre. Seti përfshin një figurë të rrituri, një figurë fëmijësh, tavolinë provimi, grafik të rritjes, gips, paterica dhe aksesorë të tjerë. Rekomandohet për moshat tre e lart. Paralajmërim. Rrezik mbytjeje.
Pjesë të vogla. Jo për fëmijët nën 3 vjeç.

Informacion shtese
Shifrat: 1 grua, 1 vajzë; Aksesorët: 1 kuti doktori, 1 kuti karamele, 1 kuti tabletash, 1 kuti vaji, 1 stetoskop, 1 paterica, 1 tastierë, 3 fashë, 1 ekran, 1 kullë matëse, 1 fletë fashë, 1 shishe sprej, 1 vazo, 1 buqetë , 4 copa takëme doktori, 1 kuti doktori, 1 divan, 1 raft

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.