Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Starter Pack Police Training

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Prezantimi i përsosur në botët e PLAYMOBIL!
Krahu i shkathët rrëmbyes i kuadratit mund të ndihmojë ekspertin të shpërndajë bombën ndërsa oficeri i policisë mbyll zonën e rrezikut.
Paketat fillestare - prezantimi i përsosur në botët e temave PLAYMOBIL! Mësoni se si të merreni me misione të rrezikshme me Trajnimin e Policisë Starter Pack. Me kuadratin e policisë, ekipi arrin shpejt në vendngjarje dhe përdor topin funksional të shkumës për të shpërndarë situatën. Seti përfshin dy figura, kuadrat me krahë kapëse, barrikadë dhe aksesorë të tjerë. Rekomandohet për moshat tre e lart. Paralajmërim. Rrezik mbytjeje.

Pjesë të vogla.
Jo për fëmijët nën 3 vjeç.

Informacion shtese
Shifrat: 2 policë; Aksesorë: 1 kuadrat për asgjësimin e bombave, 2 doreza, 1 kapele policie, 1 helmetë, 1 jelek, 2 megafona, 1 këllëf, 1 armë, 1 dritë paralajmëruese, 1 shenjë paralajmëruese, 1 flakë, 1 pengesë, 1 bombë, 1 lopatë, 1 Radio dore marrëse dhënëse

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.