Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Animal Train

€22,99
Shto në listën e dëshirave

Gjithmonë ka diçka të re për të zbuluar në bordin e trenit të kafshëve. Kafshët shërbejnë si karroca treni, të cilët mund të ndahen ose të bashkohen për të bërë një tren. Caktoni pjesë fotografike për kafshët dhe tregoni historitë tuaja të vogla! Mund të kombinohet me makinën e trenit të qenve 70406.

Argëtim dhe mësim për eksploruesit e vegjël. Shtytje, ngjitje, caktim: Gjithmonë ka diçka të re për të zbuluar në udhëtimin argëtues me trenin e kafshëve. Karrocat e kafshëve udhëtojnë individualisht ose mund të kombinohen për të formuar një tren të gjatë. Me çfarë luan macja dhe çfarë ha elefanti? Duke ua caktuar fotografitë kafshëve të ndryshme, të vegjlit mund të tregojnë historitë e tyre të vogla. Me hapa të vegjël në botën e madhe të PLAYMOBIL. Sistemi i lojës i PLAYMOBIL 1.2.3 është i ndarë në tre faza mësimore që ndërtohen mbi njëra-tjetrën: Fillimi i lehtë, Sfida e parë dhe Eksperti i vogël. Çdo fazë mësimore nxit zhvillimin e fëmijës me lojëra. Temat dhe funksionet e ndryshme të lojës promovojnë individualisht kreativitetin, aftësitë e shkëlqyera motorike, zhvillimin e gjuhës, të kuptuarit kognitiv dhe kompetencën sociale.

Informacion shtese
Figura: 1 përcjellës, 1 vajzë, 1 djalë Kafshët: 1 elefant rrëshqitës, 1 mace rrëshqitëse, 1 pulë rrëshqitëse Aksesorë: 3 kunja me printim në të dyja anët

Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.