Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Coko

€44,99 €38,69
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 9.3cm x 41.8cm x 27.8cm

Një krokodil i bukur dhe i programueshëm për të ndihmuar fëmijët të marrin hapat e tyre të parë në botën e programimit! 
Coko do tju mësoj fëmijëve bazen e programimit dhe robotikës në një mënyrë të thjeshtë dhe zbavitëse!! 
Coko stimulon zhvillimin e orientimit dhe mendimit logjik tek fëmijët.
Për moshat: 3 vjet +