Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Construction Truck with Garage

€27,99
Shto në listën e dëshirave

Në kamionin e tij të gjerë të plehrave, punëtori i ndërtimit e sjell ngarkesën në magazinë. Ai nget me kujdes prapa rampasë, hap zonën e ngarkimit dhe ajo rrëshqet në magazinë. Kjo ishte e lehtë. Kjo e bën punën argëtuese! Seti i lojës përbëhet nga një magazinë, një kamion me funksion shkarkimi dhe lloje të ndryshme mallrash: kosha, çanta, pako dhe aksesorë të tjerë. Funksioni i renditjes në çati u mundëson fëmijëve të vegjël të njohin forma dhe të caktojnë saktë objektet. Eksploroni botën e PLAYMOBIL® me PLAYMOBIL®-1.2.3. Kompletet e lojërave janë ideale për fëmijët e moshës 18 muajsh e lart. Me forma të rrumbullakëta, ngjyra të ndezura dhe pa pjesë të vogla për të gëlltitur, grupet e lojërave janë të sigurta, të cilësisë së lartë dhe kënaqin fëmijët dhe prindërit njësoj.

Informacion shtese
Figura: 1 punëtor ndërtimi Aksesorë: 1 garazh klasifikimi, 1 kamion, 1 thes me rërë, 1 kuti, 1 fuçi

Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.