Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Dragon Racing:Gobber the Belch with Sheep Sling

€33,99
Shto në listën e dëshirave

Me piedestal druri me kafaze për kapjen dhe hedhjen e deleve për gara me dragua. Përmasat e hobeve të deleve: 18 x 11 x 16 cm (LxWxH).
Mund të kombinohet me:
9246 Hiccup & Toothless
9247 Astrid & Stormfly
9458 Ruffnut and Tuffnut with Barf and
Belch 9459 Snotlout and Hookfang
9460 Fishlegs and Meatlug
Dragon Racing - ky është sporti më i ri dhe më emocionues i Berk. Që kur dragonjtë u zhvendosën me vikingët, ky sport është bërë mënyra e tyre e preferuar e kalimit dhe stërvitjes. Cili ekip arrin të kapë më shumë dele dhe t'i hedhë në shportën e tyre? Gobber qëllon delen e shënuar në ajër me hobenë e tij të deleve dhe ekipet e dragoit garojnë, zhyten dhe fluturojnë për t'i kapur. Delja e zezë është më e vlefshmja dhe për këtë arsye nuk lihet kurrë nga sytë! Seti i luajtjes gjithashtu mund të kombinohet në mënyrë ideale me një nga grupet e tjera Dragon Racing nga PLAYMOBIL (70727, 70728, 70729, 70730, 70731 - shiten veçmas). Seti përfshin Gobber the Belch, hobe dele, shporta të shënuara, dy dele të bardha, dele të zeza dhe shumë aksesorë të tjerë.

Informacion shtese
Figura: 1 Gobber the Belch; Kafshët: 3 dele hedhëse; Aksesorë: 1 hobe delesh, 1 platformë druri me kosha kapëse, 1 fletë ngjitëse, 1 yll mëngjesi
DreamWorks Dragons © DreamWorks Animation LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Përmasat (LxWxH) në: 7,1 x 4,3 x 6,3
Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.