Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Fairy Friend with Fawn

€5,49
Shto në listën e dëshirave

Guri i bardhë është miku i dashur i zanës.

Kujdesi për kafshët e pyllit është një nga detyrat e zanave. Sot zanash miqësore kujdeset për një pjell të vogël. Për orë të tëra ata të dy luajnë së bashku fshehurazi në pyllin e zanave. Me hapa të vegjël në botën e madhe të PLAYMOBIL. Sistemi i lojës i PLAYMOBIL 1.2.3 është i ndarë në tre faza mësimore që ndërtohen mbi njëra-tjetrën: Fillimi i lehtë, Sfida e parë dhe Eksperti i vogël. Çdo fazë mësimore nxit zhvillimin e fëmijës me lojëra. Temat dhe funksionet e ndryshme të lojës promovojnë individualisht kreativitetin, aftësitë e shkëlqyera motorike, zhvillimin e gjuhës, të kuptuarit kognitiv dhe kompetencën sociale.

Informacion shtese
Figurat: 1 zanë; Kafshët: 1 qengj

Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.