Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mother with Children

€12,49
Shto në listën e dëshirave

Moti është shumë i këndshëm, mamaja dhe fëmijët shkojnë në çerdhe. I vogli nget rehat në karrocën, ndërsa vëllai i madh nxiton përpara me biçikletën e ekuilibrit. Me këtë shpejtësi, të tre arrijnë në çerdhe brenda një kohe të shkurtër. Seti i lojërave përmban tre figura PLAYMOBIL, një karrocë sportive, një biçikletë ekuilibri, një helmetë dhe pajisje të tjera shtesë.

Informacion shtese
Shifrat: 1 grua, 1 djalë, 1 fëmijë Aksesorë: 1 biçikletë për fëmijë, 1 karrocë vrapimi, 1 helmetë për biçikletë për fëmijë, 1 çantë shpine për fëmijë, 1 orë dore
Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.