Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

My Take Along Preschool

€43,99
Shto në listën e dëshirave

Gjithmonë ka diçka që ndodh në shkollën e lojërave: të luash në lëkundje, rrëshqitje, karusele dhe shumë më tepër. Përmbajtja e plotë e setit të luajtjes mund të ruhet në valixhe. E përkryer për argëtim në lëvizje! Përmasat e mbyllura: 24 x 17 x 21 cm (LxDxH).

Kompletet e gjithanshme të lojërave të PLAYMOBIL 1.2.3 ofrojnë argëtim për lojën dhe mësimin për eksploruesit e vegjël. Duke luajtur me miqtë, lëkundje, rrëshqitje ose hipur në karusel dhe shumë më tepër. Këtu mund të riprodhohen përvojat më të bukura nga kopshti. Dhe gjëja më e mirë është: përmbajtja e plotë përshtatet në valixhe - ideale për udhëtime. Me hapa të vegjël në botën e madhe të PLAYMOBIL. Sistemi i lojës i PLAYMOBIL 1.2.3 është i ndarë në tre faza mësimore që ndërtohen mbi njëra-tjetrën: Fillimi i lehtë, Sfida e parë dhe Eksperti i vogël. Çdo fazë mësimore nxit zhvillimin e fëmijës me lojëra. Temat dhe funksionet e ndryshme të lojës promovojnë individualisht kreativitetin, aftësitë e shkëlqyera motorike, zhvillimin e gjuhës, të kuptuarit kognitiv dhe kompetencën sociale.

nformacion shtese
Shifrat: 1 mësuese kopshti, 1 vajzë, 1 djalë Aksesorë: 1 kopsht fëmijësh me vete, 1 lëkundje, 1 xhiro, 1 rrëshqitje, 1 shkallë, 1 divan, 2 karrige, 1 tavolinë, 2 blloqe ndërtimi

Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.