Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Ninja

€3,70
Shto në listën e dëshirave

Ninja është një mjeshtër i klasës së tij. Ai ka shumë vite që ushtron arte marciale dhe tashmë ka fituar shumë turne. Ai jo vetëm që është i shkëlqyer me shpatën, por di edhe të maskohet mirë. Kompleti përmban një ninja, një shpatë, një hark, lidhëse shpatullash, pranga krahu dhe mbrojtës krahu. Kompletet e lojërave PLAYMO-Friends ofrojnë argëtim të shkëlqyeshëm me një çmim të ulët!

Informacion shtese
Shifrat: 1 burrë; Aksesorët: 1 shpatë, 1 hark, 1 rrip shpate, 2 copa supe, 2 pranga krahu

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.