Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Police Roadblock

€18,99
Shto në listën e dëshirave

me qen policie dhe shumë pajisje.
"Vëmendje - një bandë hajdutësh është në arrati. Ne kemi nevojë për një bllokim të rrugës në rrugën kryesore menjëherë," thërret oficeri i policisë përmes radio-talkie. “Nuk ka problem, do të kujdesemi”, përgjigjen dy kolegët në vend. Ata vendosin barrierë, shenjë ndalimi, kon të trafikut dhe hapin shiritin e thonjve. Sigurisht qeni i policisë si rezervë lëshohet edhe nga arka e qenit. “Askush nuk do ta kalojë këtë postblloqe”, shprehen të kënaqur dy oficerët.

informacion shtese

Shifrat: 2 punonjës policie; Kafshët: 1 qen policie; Aksesorët: 1 kuti qensh, 1 njësi radar, 1 trekëndësh me shenja rrugore, 1 fener udhëzues, 1 barrierë, 1 valixhe, 1 kuti mbajtëse, 3 kone udhëzuese, 1 rrip gozhdë, 2 pushkë zjarri të shpejtë, 2 pistoleta, 1 palë pranga , 1 tas ushqimi, 1 fletë streçe, 1 batanije për qen, 1 zinxhir qeni, 1 bilbil, 1 elektrik dore, 1 radio, 1 lugë policie, 2 kapele policie