Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Rescue Helicopter

€38,99
Shto në listën e dëshirave

Për operacionet më urgjente të urgjencës, ekipi i shpëtimit PLAYMOBIL® merr mbështetje nga ajri. Ndihmësi fluturon shpejt në vendngjarje me helikopterin e tij të shpëtimit. Një grua është aksidentuar dhe ndodhet e plagosur në rrugë. Mjeku reagon shpejt: vendos një mbajtëse për qafën, vendos një fashë në këmbën e saj, në barelë dhe zbrit në helikopterin e shpëtimit. Ndihma e parë e mahnitshme e ndihmës mjekësore do të thotë se së shpejti pacienti do të jetë në gjendje të shërohet. Seti i lojërave përmban një helikopter shpëtimi me tehe të lëvizshme të rotorit, tre figura PLAYMOBIL®, një barelë, një rast urgjence me pajisje mjekësore dhe shumë aksesorë të tjerë.

Informacion shtese
Shifrat: 1 pilot, 1 mjeke, 1 grua e plagosur Aksesorë: 1 helikopter shpëtimi, 1 barelë shpëtimi, 1 helmetë piloti me mikrofon bum, 1 mbrojtje veshi me mikrofon bum, 1 kuti mjeku, 1 mbajtëse për qafën, 1 kuti, 3 veshje, 1 komplet instrumentesh kirurgjikale

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.