Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

SCOOBY-DOO! Mystery Figures (Series 2)

€3,49
Shto në listën e dëshirave

Me 4 personazhet kryesore dhe 8 zuzaret nga seriali i animuar SCOOBY-DOO! për mbledhjen. Përfshirë ngjitësen dhe "kartën fantazmë". Të gjitha figurat mund të demaskohen!
Zbuloni SCOOBY-DOO emocionues! Mystery Figures me një nga dymbëdhjetë personazhet nga seriali i famshëm i animuar. Çdo çantë misterioze përmban një figurë të çmontuar me aksesorë për t'u ndërtuar dhe zbuluar. Të gjithë personazhet mund të demaskohen për të zbuluar identitetin e tyre të vërtetë dhe për të zgjidhur misterin!

- SHËNIM:
Fatkeqësisht, ne nuk mund të akomodojmë kërkesat për shifra specifike. Nëse blini më shumë se një çanta surprizë, mund të merrni disa kopje të të njëjtit karakter.

Informacione Shtesë
SCOOBY-DOO dhe të gjithë personazhet dhe elementët përkatës © & ™ Hanna-Barbera. WB SHIELD: TM & © WBEI. (s21)

Rekomandohet nga 4 vjet.