Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Shapes Sorter

€11,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 15cm x 15cm x 24cm

Një kovë argëtuese me 6 forma të ndryshme të plastikës për ti futur mbrena sipas vrimave dhe formave, duke mësuar që fëmijët të dallojnë numrat, format dhe ngjyrat bazë. Ka një dorezë praktike që e bën të thjeshtë për t'u marrë kudo, si dhe një kapak. Stimulon koordinimin e fëmijës me dorë dhe sy.

 

Për moshat: 10 - 36 muaj