Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Starter Pack Construction Site

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Prezantimi i përsosur në botët e PLAYMOBIL! Me çikrik pune dhe shume aksesore.

Është një ditë e ngarkuar në kantierin e ndërtimit të paketës fillestare, ndërsa anëtari i ekuipazhit fillon punën në ndërtesë. Pas vendosjes së parzmores së sigurisë, punëtori i ndërtimit ngjitet në majë të ndërtesës. Këtu do të gjeni një platformë pune, antena dhe një vinç funksional që mund të heqë lehtësisht materialet nga toka. Seti përfshin një figurë, ndërtesë, vinç, antenë, vegla dhe aksesorë të tjerë. Rekomandohet për moshat tre e lart. Paralajmërim. Rrezik mbytjeje. Pjesë të vogla. Jo për fëmijët nën 3 vjeç.

Informacion shtese
Shifrat: 1 burrë; Aksesorë: 1 seksion shtëpie, 1 mini vinç, 1 antenë radio, 1 kuti veglash, 2 doreza, 1 parzmore ngjitjeje, 3 kabllo rryme, 6 vegla veglash, 1 trap, 1 dërrasë, 1 helmetë

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.