Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Superhero

€4,99
Shto në listën e dëshirave

Zjarri është elementi i tij. Ky superhero zotëron flakët dhe përdor aftësitë e tij të fuqishme për mirë. Nëse dikush është në ankth, ai hedh mbi trarët e tij të zjarrit dhe ngrihet në ajër. Figurat PLAYMOBIL Special Plus me shtesa të shkëlqyera janë dhurata ideale. Argëtim i shkëlqyeshëm për të mbledhur, luajtur dhe për të dhuruar!

Informacion shtese
Shifrat: 1 burrë; Aksesorë: 2 topa zjarri, 1 pelerinë, 2 shatërvanë zjarri

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.