Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Sweet Cloud Cot Mobile

€49,99 €43,49
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 11cm x 42cm x 37cm

Kjo lodër mahnitëse ju ndihmon fëmijëve që të qetsohen, të zargëtohen dhe i mban fëmijës tuaj shoqëri gjatë kohën e gjumit!!
Figurat e varura prej pëlhure inkurajojnë zhvillimin e perceptimit vizual dhe të ndëgjimit, po ashtu ju ndihmon fëmijëve që të bëjnë lëvizjet e tyre të para në jetë!! 


Për moshat: 0 muaj +