Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Tractor with Trailer

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Lopata dhe leva janë të lëvizshme. Zona e rimorkios është e anuar për shkarkim në pjesën e pasme. Traktori është në gjendje të ecë pranë portës së fermës

Lopata dhe leva janë të lëvizshme. Zona e rimorkios është e anuar për shkarkim në pjesën e pasme. Traktori është në gjendje të ecë pranë portës së fermës

Informacion shtese
Shifrat: 1 fermer; Aksesorë: 1 traktor, 1 rimorkio, 1 top kashte
Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.