Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Unicorn Carriage with Fairy

€10,49
Shto në listën e dëshirave

Sot zana bën një ekskursion me karrocën e njëbrirëshit. Në një kohë të shkurtër njëbrirëshi i durueshëm mbërthehet në karrocë, atëherë është koha të hyni dhe të zbrisni. Pas një udhëtimi të shkurtër, një zog i bashkohet zanës në karrocë dhe të dy kalojnë të lumtur nëpër pyllin magjik të magjepsur. Me hapa të vegjël në botën e madhe të PLAYMOBIL. Sistemi i lojës i PLAYMOBIL 1.2.3 është i ndarë në tre faza mësimore që ndërtohen mbi njëra-tjetrën: Fillimi i lehtë, Sfida e parë dhe Eksperti i vogël. Çdo fazë mësimore nxit zhvillimin e fëmijës me lojëra. Temat dhe funksionet e ndryshme të lojës promovojnë individualisht kreativitetin, aftësitë e shkëlqyera motorike, zhvillimin e gjuhës, të kuptuarit kognitiv dhe kompetencën sociale.

Informacion shtese
Figurat: 1 zanë Kafshët: 1 njëbrirësh, 1 pëllumb Aksesorë: 1 karrocë njëbrirësh

Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.