Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Face Art

€12,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 4cm x 19cm x 25cm

Një set fantastik kozmetike për fëmijët, me gjithçka që ju nevojitet për të pikturuar fytyrën! 
Ky set përmban të gjitha pajisjet që ju nevoiten fëmijëve për të pikturuar fëtyrën!! 
Zhvillon shkathtësinë dhe imagjinatën e fëmijëve dhe ju ndihmon atyre që të marrin hapat e parë në botën e kozmetikës! 

Për moshat: 6 vjet +