Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Antartic Vehicle

€26,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 45.1cm x 31.1cm

Me 350 komponentë, fëmija mund të ndërtojë 20 modele të automjeteve për të eksploruar Antarktidën, duke përfshirë kamionë, traktorë dhe shumë më tepër!! 
Manuali me udhëzimet interaktive 3D, e bën ndërtimin e modeleve të lehtë dhe argëtues!! 

Për mosha: 8 vjet +