Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

DuoPack ESA Astronaut and ROBert

€5,99
Shto në listën e dëshirave

Së bashku me robotin e zgjuar ROBert, astronautët e ESA janë në rrugën e tyre për të eksploruar hapësirën. Nëpërmjet punës së tyre kërkimore, shkencëtarët përpiqen të mësojnë më shumë rreth sistemit tonë diellor dhe në këtë mënyrë të përmirësojnë jetën në planetin tonë. Me këtë PLAYMOBIL DuoPack emocionues, fëmijët e interesuar mund të përjetojnë aventura të mëdha hapësinore në shtëpi dhe të jetojnë me lojëra entuziazmin e tyre për shkencën.
Kompleti përfshin një astronaut ESA me një kostum hapësinor dhe robot ROBert.

Ky produkt u zhvillua në bashkëpunim me Agjencinë Evropiane të Hapësirës (ESA), me qëllim të nxitjes së interesit të fëmijëve në shkencën e hapësirës. ESA nuk është e përfshirë në prodhimin dhe shpërndarjen e këtij produkti. Emri i ESA dhe logotipi i ESA janë marka tregtare të regjistruara të Agjencisë Evropiane të Hapësirës (ESA).

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.