Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mech LabCopter & Fanboat

€12,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 4.5cm x 27.6cm x 18.8cm

Një çantë shkencore për të zbuluar sekretet e aerodinamikës dhe dinamikës fluide. Duke përfshirë dy modele dinamike të një helikopteri tre-rotor dhe airboat për të ndërtuar, fëmijët mund të zbulojnë mënyrën se si funksionojnë mekanizmat e transmetimit. P

ërmban më shumë se 130 komponentë këmbyeshëm duke përfshirë: gearbox, ingranazhet, bare, helikantë dhe kunjat. Përveç udhëzimeve të kuvendit, një fletë me shumë fakte interesante në lidhje me fizikën e fluturimit dhe inxhinierisë detare.