Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mech LabRoadster & Dragster

€12,99
Shto në listën e dëshirave
  • Një komplet i plotë shkencor për të zbuluar sekretet e këtyre automjeteve të fuqishme me dy dhe katër rrota. Mund të bëhen 2 modele dinamike: një makinë e konvertueshme dhe një makinë garash. Mekanizmat e transmetimit gjithashtu mund të kontrollohen. Përmban më shumë se 130 komponentë të këmbyeshëm: kuti ingranazhi, ingranazhe, buzë, rrota makinash, shirita gome, shufra, furça, rrotulla dhe kunja. Përveç udhëzimeve të montimit, ekziston edhe një faqe me shumë informacione për aerodinamikën dhe mekanikën e motorëve me djegie të brendshme.