Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Microscope

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 35cm x 26cm

Një mikroskop i vërtetë që është i lëvizshëm dhe i lehtë për t'u përdorur, i përsosur për të vëzhguar objektet rreth jush.

Prezantimi i vëzhgimit të detajeve dhe eksperimenteve shkencore: ajo zgjeron objektin 300 herë.

 

Një laborator shkencor për shkencëtarët e vegjël!