Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Monster Trucks

€18,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 39.6cm x 27.8cm

Ky laborator i pabesueshëm i teknologjisë ju ndihmon të afroheni me botën e mekanikës dhe inxhinierisë ndërsa ndërtoni një kamion të fuqishëm!

Ky model përmban më shumë se 200 komponentë që do të grumbullohen, duke përfshirë: diferencën, drejtimin e rafteve dhe të pinionit dhe të përbashkët. Ju mund të zbuloni dhe të ndërtoni 10 modele fantastike dhe dinamike! Falë manualit të ilustruar, fëmiu juaj do të udhëhiqet hap pas hapi përmes ndërtesës së 10 modeleve të ndryshme kur zbulojnë bazat e mekanikës dhe inxhinierisë.