Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Race Car

€45,30
Shto në listën e dëshirave
Përshpejtoni botën e garave me makina me këtë laborator të jashtëzakonshëm! Ndërtoni 10 modele të ndryshme makinash garash nga mbi 200 pjesë të këmbyeshme: montoni shumë automjete të ndryshme, nga makinat e Formula 1 me timon funksional, krahët e pasëm të rregullueshëm dhe rrotat e pasme që mund të operohen nëpërmjet një diferenciali, për karts dhe automjete jashtë rrugës! Manuali i udhëzimeve e udhëzon fëmijën tuaj nëpër fazat e montimit të pjesëve, duke i udhëzuar ata teksa zbulojnë sekretet e mekanikës dhe inxhinierisë.