Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Rolling Bot

€14,99
Shto në listën e dëshirave

Thjesht i adhurueshëm me pamjen e tij qesharake, roboti panda lëviz duke bërë salto si në jetën reale! Një robot kafshësh që mund të montohet për një përvojë të pakrahasueshme lojërash.

Një përvojë gjithëpërfshirëse e lojës: nga faza e ndërtimit te ndërveprimi i drejtpërdrejtë, një aventurë magjike në botën e robotikës. Ideale për zhvillimin e aftësive manuale, aftësive logjike dhe imagjinatës.

Një robot i frymëzuar nga bota e kafshëve që i prezanton fëmijët me robotikën në mënyrë origjinale. Panda kryen salto ndërsa tregon ndërveprimin mekanik pas këtij veprimi.

Një përvojë ekskluzive dhe tërheqëse që i lejon fëmijës të ndërveprojë me konstruksionin e montuar, duke e bërë përparimin e lojës argëtuese për fëmijët dhe të rriturit.

Duke qëndruar gati 25 cm i gjatë, roboti riprodhon lëvizjen e pandas me ngathtësinë argëtuese të kësaj kafshe. Bota e kafshëve u zgjodh për t'i lejuar fëmijët të vëzhgonin ndërveprime të thjeshta mekanike.

Motori lejon panda të bëjë salto të përsëritura në një sërë lëvizjesh automatike. Lëvizja rrotulluese e mundëson atë të "kërcejë" në mure dhe të ndryshojë drejtimin.


E konceptuar, projektuar dhe zhvilluar në Itali.


Mosha e rekomanduar
8+

E drejta e autorit
Prodhuar me licencë nga SCMG Enterprises Ltd. Muzeu i Shkencës ® SCMG dhe dizajnet © SCMG. Çdo blerje mbështet muzeun. www.sciencemuseum.org.uk

Madhësia e kutisë (LxPxA)
27,6 x 18,8 x 6

Pesha
440 gr

Bateritë e nevojshme
PO