Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Moving Dinosaurs

€21,99 €18,69
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7.7cm x 30cm x 30cm

Me këtë lodër mahnitëse, fëmijët mund të shpikin, montojnë, luajn dhe të argëtohen pa masë!!
Një komplet magjepsës që ju kthen në parahistori për të ndërtuar 5 modele dinosaurësh të motorizuar duke përfshirë një T-Rex të jashtëzakonshëm plus një Brontosaurus, Stegosaurus, Triceratops dhe Pterodactyl! 
Kjo lodër ju mundëson zhvillimin e kreativitetit dhe zhvillim e shkathtësisë të ndërtuesve të rinjë!
T-Rex vrapon me dy këmbë, Pterodactyl përplas krahët dhe të tjerët vrapojnë me katër këmbë.

Për moshat: 6 vjet +