Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Soap Lab

€13,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 5.9cm x 30.4cm x 24cm

Arti i sapunëve dhe shkenca e bombave të banjos janë të gjitha tuajat për të eksperimentuar! Një komplet fantastik për shumë argëtim duke krijuar sapunë të vërtetë dhe bomba banjosh aromatike. Manuali i pasur i ilustruar do t'i udhëzojë fëmijët teksa zbulojnë shkencën e kozmetikës përmes një sërë eksperimentesh krejtësisht të sigurta!

 

Për moshat: 8 vjet +